Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

uhøvla JulaGarp

desember 27 @ 20:00 23:59

Vi er særdeles stolte av å kunne presentere følgende artister i årets LineUp

MÅNEN:

Månen er klar for årets uhøvla JulaGarp 3. juledag. Bandet slipper i høst albumet fra konserten på Vangenfestivalen i 2023.
Platen kommer ut både digitalt, og på vinyl i begrenset opplag.

På slutten av 90-tallet var MÅNEN byens ubestridte pop-flaggskip med en lang, lang rekke utsolgte konserter både på hjemmebane og rundt i de store studentbyene.
Bandet slapp to etter hvert legendariske album (“Snop” og “04:20”) og leverte lokale allsangfavoritter som fortsatt strømmer ut fra Radio 102 nesten ukentlig. «Lene», «Solå Går Opp» og «Ti på Halv Fem» er låter nesten enhver Haugalending kan synge med på og som fortsatt suser bra på ethvert vorspiel i sildabyen!

I 2001 gikk Månen «ner» og har kun gjort noen svært få konserter siden den gang, (bla. på Uhøvla JulaGarp for ti år siden.). I fjor skjedde det plutselig noe i øvingslokalet til Månen igjen, noe som bidro til at de sto på scenen under Vangenfestivalen i august, 2023.

Månen består av Helge Toft (vokal og gitar), Johnny (bass) & Steinar Liadal (gitar), Kim Rune Lund (trommer) og Bengt O. Hansen (tangenter)
Dette blir et herlig gjensyn med den klassiske besetningen som fylte Flytten til randen hver eneste lillejulaften i årevis på 90-tallet.

KLOSSMAJOR:

Med trestemt vokal, rap, en god dose humor og glimt i øyet er Klossmajor nå klare med sitt tredje album – «Naturen» – som slippes i sin helhet nå i Oktober, og bandet feirer med en lengre Norgesturné. Med groov, feelgood og chill synger de tre vokalistene om oppvekst, kjærlighet og relasjoner, nå med litt flere erfaringer under beltet.

Med gode kritikker på albumene «Ordner seg for snille jenter» og «Alt jeg ikke har» opparbeider Klossmajor stadig sin plass som en trofast musikalsk følgesvenn både innspilt og live!

De tre vokalistene (Karoline Karlsen, Dorothea Økland, Maja Sørbø) veksler på å være i front med sterke vokalharmonier, fløyelsmyke melodier og innslag av rap, og har med seg et stødig band og medprodusenter (Håvard Ersland, Martin Morland, Sander Eriksen Nordahl, Olav Abildgaard).
Sammen tar de deg med inn i et landskap med atmosfæriske synther, florlette rytmer og tekster som treffer midt i brystet. Karoline Karlsen skriver kontante og ærlige pop-perler, låtene fester seg til hjernen og gjenklangen ljomer i øret i lang tid etterpå …

I 2022 ga de ut sitt debutalbum «Ordner seg for snille jenter», og i 2023 sitt andre album «Alt jeg ikke har», begge på Drabant Music som er en del av Sony Music Entertainment.

Dorothea Økland har spilt flere ganger tidligere hos oss og har også fått tildelt Sondre F. Dales minnefondsstipend …

ROSSMAN – solo:

Med lave skuldre, humor og glimt i øyet har Rossman bemerket seg som noe litt annerledes i det vide landskapet blant andre norske artister og låtskrivere. Han er en imponerende ordsmed og lyriker, med en poetisk teft som kan matche flere av landets største låtskrivere, mens han beveger seg lekent innen rock, americana og vise.

Karmøyartisten med base i Oslo spiller solo-, duo- eller triokonsert, men om man virkelig vil kjenne rockehjertet pumpe i 666 km/t så tar han med hele sitt knallsterke rockeorkester for å levere en konsertopplevelse man husker i lang tid fremover.

Rossman har spilt på GARP flere ganger tidligere både med eget band, andre artister og solo og har også fått tildelt Sondre F. Dales minnefondsstipend …

HOUNDING:

Dette er et nytt, spennende band med erfarne musikere.
Bandet består av Norvald Nilsen (vokal), Markus H. Matland (gitar), Per Steinar Lie (bass) og Gabriel Innocent (trommer). Med erfaring fra band som bl. A Bo Milli, Undergrünnen, The Low Frequency in Stereo, Sundrowned og Rismann and the Servants leverer Hounding kruttsterk kunstrock av det skitne slaget.

Bandet går i studio i desember og spiller inn debutalbumet sammen med Robert Jønnum (Kristi Brud, Romskip, Ai phoenix, Fangst) i Underschön studio i Bergen og har så vidt begynt å gjøre noen få livegigs.
Få dem med dere her hos oss først!

FRIO:

Frio er et rockeband fra Haugesund/Karmøy. Bandet har spilt sammen siden 2021, og har skrevet en rekke originale sanger.
«Vi har ambisjoner om å komme langt, og vi ønsker å skape gode vibes med musikken vår!»

Bandet spilte på landsfinalen i UKM i Trondheim 2024 og vant HM i pop og rock i 2023. Referanser kan være band som Weezer og the Shins.

HM – VINNER 2024:

Haugalandsmesterskapet i pop og rock går av stabelen tirsdag 3. desember i Festiviteten, og tradisjonen tro spiller vinnerne på Uhøvla JulaGarp 3. juledag

KONFERANSIER:

Til å sette sammen dette festfyrverkeriet av en kveld er det LINN ISABEL EIELSEN (LINNSIKT) med sine underfundigheter som tar seg av..

kr425 kr

91374740

Vis Arrangør nettside

smedasundet 66
Haugesund, Norge
91374740
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
uhøvla JulaGarp
kr 425
397 tilgjengelig